worldofcreativity

lite kladd

Kategori: Allmänt

hittade en skiss

Kategori: Allmänt


Bilden till höger är en gammal skiss från nästan två år tillbaka ungefär. Det var en av skisserna jag hittade i högen innan idag! Tyckte den var lite intressant, så jag ritade om den. Och så här blev resultatet-bilden till vänster!

eheh

Kategori: Allmänt

seg dag.

Kategori: Allmänt


Sån jädra tråkig dag. Vaknade klockan 3, och har legat i sängen sen dess typ. Är jätte seg, tänkte ta mig en dusch och sen sätta mig ner och rita något fint. Rotade lite bland mina gamla skisser innan, hittade jättemånga bilder som inte ens är klara. Kanske att jag fortsätter att bygga på något på en gammal skiss. 
Denna bilden ritade jag i somras, texten säger väl en del som jag hade i huvudet den dagen.

creativemind

Kategori: Allmänt

Välkommen, trevligt att du kikar in!

Kategori: Allmänt

Hallå!
Nu är det så här att detta är väldigt nytt för mig. Aldrig förr har jag haft tanken att starta en blogg, men sen har jag fått kommentarer om att jag borde göra någon sida för mitt tecknande. Då har jag i alla fall en anledning till att starta en blogg! Mitt namn är Ebba Ståhl, kommer från en liten håla i Småland. Jag bor med min mamma, pappa och bror. Jag älskar sushi, att shoppa, ut och festa och umgås med gott folk! Och självklart tecknar jag väldigt mycket på fritiden, och har gjort sen barnsben. Vi får se hur detta går, jag har inte direkt bra tålamod..